17. února 2012

Essence #53 You Belong To Me

Po dlouhé době mi focení/lakování/psaní vyšlo tak, že vám můžu představit moje NOTD (= nails of the day).
Bohužel je na nich strašně vidět absence manikúry. :D A taky děsný lakování, vůbec jsem totiž nepočítala s tím, že bych tenhle lak vůbec nafotila...


A jo, přejdu k věci. Jde o celkem starý odstím od Essence, kupodivu je stále v prodeji. 
You Belong To Me je totiž jediná pravá mint barvička, kterou mají ve stálé nabídce a když si to shrnu, není zas tak špatný.


Jak jsem zmiňovala, jde o mint barvičku s nádechem do modra, v šeru tak dokonce i vypadá. A lakuje se jako jakýkoliv jiný pastelový lak. Nic moc. 


V první vrstvě pleškuje, v druhé už ne tolik, ale pokud někde přejedete dvakrát a víckrát, vemte jed na to, že bude zřejmě třeba třetí vrstvy. A pokud v první vrstvě lak nenalakujete tak, jak chcete aby tvarem nakonec vypadal, druhou vrstvou to moc nevylepšíte, ale nebudu vás podcenovat, mně se pak rozpil mimo nehet a dopadlo to stejně nakonec ještě hůř.


Výdrž zatím moc neposoudím, ale neřekla bych, že by se lišil od průměru výdrže těchto laků, jde tedy o to, jak drží na každém z vás. Já si jejich výdrž nemůžu vynachválit, není problém ve čtyřech, pěti dnech, ale jsou i lidé, u kterých nevydrží ani den. 
Schne docela prudérně, i s top coatem žádná hitparáda, ale dá se. :)
A ještě takový EDIT - hodně lidí tyhle odstíny rádo nosí v létě, protože vytahují opálení, ale nemusíte být opálení vůbec a i tak opticky ztmavuje. :)

A prosím, omluvte dnešní nezajímavý příspěvek, ale nějak nejsem ve své kůži. 
A stále platí má touha znt váš názor v anketě v pravém sloupci.  ;)

9 komentářů:

  1. Prej děsný lakování, mě z tebe trefí! Co já bych za takovej výsledek dala!
    Jo a líbí se mi "pleškuje", asi to zařadím do svého slovníku, jestli můžu :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já nevím, ale mně to lakování i manikůra přijde dokonalý... :D Vždycky když tyhle fotky vidim a pak si ještě přečtu že autorka to považuje za něco ne tak dobrýho, s hrůzou se kouknu na svoje nehty a říkám si že bych se radši ani o lakování pokoušet neměla... :D Jinak k laku, lak mám doma taky a tu barvu miluju, je mi jedno jak se lakuje, protože tu barvu na nehtech prostě v létě mám ráda :D. Ale bohužel já jsem jedna z těch, kterým moc dlouho nevydrží.

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda nevím, ale ať koukám jako koukám, tak děsný lakování nikde nevidím. Mint barvička je teď v módě, ale mě zase tolik neuchvátila, i když na tvých nehtech vypadá úžasně.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká barva, ale teda taky žádný škaredý lakování a manikúru nevidím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná barvička, chtěla bych teda vidět to škaredý lakování :).

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle je barevně naprosto užasný :) už se na něj chystám do drogerie :)

    OdpovědětVymazat